30/9-09 - ridtights efterlyses

Jag letar förresten efter ett par ridtights. Alltså inte ett par ridbyxor, utan tights som ser ut som ridbyxor. Men jag hittar inte ett par sådana någonstans.
Har ni sett ett par snygga ridtights som ni kan tipsa om?
Jag tänker mig ett par såna här typ.De skall alltså vara "halvskodda", om vi talar hästspråk. Och så vill jag att mockan på insidan har en annan färg än resten av byxan. Som på den första bilden.
Vad säger ni, har ni sett något liknande nånstans?30/9-09 - Man blir ju så ledsen

Eller nej. Inte ledsen. Jag blir så fruktansvärt förbannad.
Inatt har någon gått och böjt alla cykelstöden i vår ställning, eller kapat av dem. Jag hade "turen" att bara få mitt böjt.
Man jag kan inte förstå att folk inte har respekt för andras egendom utan går och vandaliserar grejer utan att tänka på hur mycket det sårar folk.
Nu tänker ni, äh det är ju bara ett cykelstöd. Men köper jag en 400 euros cykel så vill jag helst ha den i perfekt skick. Och gärna kunna ha den och stå på marken utan att behöva leta upp en vägg att luta den mot.Jag har mina aningar om vilket gäng som ställt till med detta eftersom det inte är så mycket folk igång en tisdag natt, förutom de som hänger på Ollis. Och här i huset råkade vara en fest igår kväll som högst antagligen fortsatte på Oliver´s Inn, då folket var finlandsvenskar.
Så jag funderar på att lägga upp en mycket arg lapp och hota med polisanmälan om de inte tar kontakt och ersätter skadan.30/9-09 - rösta

Så här ser linnena ut på.
Naturligtvis skall jag inte ha en sport-BH under på lördag, men nu är jag på väg och träna BodyStep så därför får ni se dem tillsammans med träningskläder.
Så vad säger ni? Grått eller vitt?