30.6.2012 - lördag

Godmorgon!
 
Ligger fortfarande i sängen och drar mig medan jag funderar på accessoarer till dagens klädsel. Om bara några timmar står det nämligen bröllop på agendan. Kusinen skall gå och gifta sig!
Men innan jag drar på mig festklänningen och börjar fira måste jag hoppa i träningskläderna och köra igenom helgens hemläxa av handbollscoachen -45 minuter joggning plus en massa muskelserier på det. Auch, det gör ont i mina redan stela ben att höra det, men detta vill jag inte göra imorgon. Då gissar jag att det blir ännu tyngre, haha!
 
 
 
 

29.6.2012 - New Canon

Dagens trevligaste var att min (försenade) julklapp/födelsedagspresent dök upp med posten. En Canon EOS 600D!
Och ännu ska ett nytt objektiv beställas innan presenten är fullständig, så snart kan ni kalla mig Linda Fotograf ;)
 
 
 
 
 

29.6.2012 - gårdagens träning

Eftersom så många av er är intresserade av träning tänkte jag att jag kan lägga upp programmet för vår grundkonditionsträning inom handbollen varje vecka. Då kan ni bara kopiera rakt av och pröva på det där hemma på egen hand (eller gärna tillsammans med någon träningskompis för då utmanar man sig själv mycket bättre). Bra va!?
 
Här kommer gårdagens pass.
 
Uppvärmning: 15-20 joggning
 
Intervall: 40m (högt tempo) med 15s vila mellan varje, i 10 minuter.
 
Intervall: 2 x 600m (hårdare takt än vanligt joggtempo, det ska kännas både i ben och andning!)
 
Efter det här körde vi en genomgång av muskelövningar som hör till helgens träning (ben -spänsthopp, rygg och mage), så här kan ni lägga in valfria muskelövningar om ni fortfarande har lite extra energi kvar.