31.1.2014 - getting ready for take off

Nåja. Jag börjar äntligen känna mig lite piggare och förkylningen har nästan gått över. Lite snuva och tidvis ont i halsen fortfarande, men annars ser det ljust ut. Så nu skall väl den där årliga förkylningen vara över för i år!
 
Var till Linda igår och fixade benen i strandskick (vaxade alltså) inför resan också. Skönt att inte behöva fundera på att raka benen var och varannan dag när man är på semester.
Något annat som borde trimmas är frisyren. Mitt hår har växt som sjutton senaste månaden och blivit så långt att det inte riktigt går att göra någon vettig page frisyr av det längre. Men det får vänta tills efter resan, hinner inte ta tag i det nu innan.
 
 
 

29.1.2014 - att packa smart

Fyra dagar till avfärd. Det börjar vara dags att rota fram sommarkläderna ur vinterförvaret och fundera på vad som ännu borde tvättas osv.
Klänningar är ju alltid lätta att packa ned, de är nätta som de är och funkar till allt. Annat är det med kjolar och shorts. Där tänker jag gärna till lite vad jag skall kombinera med innan jag packar, så att jag inte släpar en massa onödigt med mig. Och så har vi ju det här problemet med kyliga kvällar på Kanarieöarna. Ifjol frös jag så införbannat minns jag. Så i år tänker jag vara väl förberedd och packa med mig flera varma tröjor, och så gärna något stiligare om man skall gå ut och äta fint på kvällarna förstås. Klickade hem den här tjusiga saken idag, men tyvärr tror jag chansen är väldigt liten för att den skall hinna fram i tid till resan. Men jag håller tummarna!
 
 
 

29.1.2014 - Mud Mask

Mamma hämtade med sig lite lera från Döda Havet när de återvände från Jordanien i helgen. Härligt, älskar att pröva såna här grejer! Den här om något måste ju ta död på alla gifter i min hud.