30/4-09 - så firar jag

Jobb numero uno över. Det var väldans lugnt den sista timmen i butiken. Alla har väl påbörjat sitt valborgsfirande vid det här laget.
Själv skall jag eventuellt ta en liten tupplur innan nästa jobb drar igång. Känner mig lite sömnig i ögonen.


randigt + randigt = möjligt!

Imorgon drar jag sedan igång med mitt vappfirande. Med grillfest i parken. Wieeehooo!


30/4-09 - happy wapp7,8 kilometer effektiv fettförbränning avverkad. Det var riktigt tungt att springa idag, med frukosten skumpandes i magen och solen som började gassa på. Jag har svårt att träna i stark sol, det suger kraften ur mig. Konstigt, när den annars ger så mycket energi.
Nu skall jag i alla fall unna mig några minuter på balkongen innan jag påbörjar mitt 12-timmars arbetspass. Först Lindex 13-18, sedan Ollis 21-04. Huuugah.29/4-09 - En tur till blomparadiset

Jag och mannen tog en cykelsväng ut till Plantagen nu på kvällskvisten. Jag skall definitivt åka dit med bilen någon dag och handla lite krukor. Eventuellt  lite nya blommor också. En stor golvväxt i plast skulle ju vara perfekt. Min kokospalm håller på att dö bort helt.
Hem kom vi i alla fall med lite rengöringsmedel till grillen, och en grov skrubborste. På fredag skall vi inleda grillsäsongen, så då måste grillen vara i toppskick.


Klädd som en äkta finne.