28.2.2014 - dagens träning

Böt om till träningskläder genast när jag kom hem från jobbet och drog ut på en timmes löptur. Order från coachen, eftersom vår handbollsträning föll bort idag.
 
 
Jag har väldigt svårt att hitta någon passlig längre runda att springa som känns trivsam här i Ekenäs. Fast den här tiden på året känns det väl inte speciellt trivsamt någonstans, naturen är ju inte sitt vackraste om vi säger så. Nu kutade jag runt halva Ekenäs tyckte jag, och ändå hade jag svårt att komma upp i en timme. Min Sports Tracker app visade 54min när jag var hemma tillbaka, hur jag än försökt dra ut på tiden genom att ta alla tänkbara små omvägar. Så jag fick helt enkelt ta ytterligare några extra svängar runt kvarteren. Jag är en sån där som absolut inte kan stänga klockan på 58 minuter om jag har som mål att springa 1h. Eller nöja mig med 9,8km om jag ställt in mig på 10km. Måste helt enkelt göra det ordentligt.
Skönt var det i alla fall att ha träningen överstökad så tidigt och nu kunna njuta av en längre fredagskväll istället.
 28.2.2014 - Dagens

Det här med att blanda olika stilar är en trend helt i min smak. Eller egentligen är det ju inte ens någon trend, men jag gillar trenden att det inte finns några egentliga regler för vad som är okej att kombinera och vad som inte är. Man kan kombinera allt man vill i princip! Mönster med mönster. Färg med färg. Grovstickad tröja tillammans med vippig kjol och kängor. Allt är rätt!
 
Tröja - HUNKYDORY (länk) // Kjol - MANGO (länk) // Stövlar - SKOPUNTEN
 
 
 

28.2.2014 - sista februari

Fredag igen. Hur snabbt har inte den här veckan gått!? Eller den här månaden för den delen. Hann bara vara ut och resa några dagar, jobba lite och vips så går vi in i mars. Och som jag ser fram emot det. En månad närmare den riktiga våren!