31.12.2013 - Nail Studio Set

Om ni såg min önskelista innan jul så vet ni att jag önskade mig ett gellackskit för hemmabruk från Kicks. Jag fick inget kit, men tur var väl nästan det för dagen innan julaftonen hittade jag ett motsvarande kit (med ett mycket rikare innehåll) till ett billigare pris på Lidl. Bestämde mig genast för att gå tillbaka och köpa det efter jul om inte ett motsvarande dök upp i julklappshögen. Sagt och gjort, tog en del av mina julklappspengar och körde iväg till Lidl för att fynda. (Ja, på det viset är jag verkligen som ett litet barn. Väldigt viktigt att julklappspengar förvaras skilt för sig så att det verkligen är DE pengarna man unnar sig dessa extra ting för. Resten av pengarna ligger och väntar på att få åka till Gran Canaria om en månad. )
 
 
Har ännu inte hunnit provköra kitet, men jag ser förstås fram emot en helt ny nagelvärld och ett fint nagelår 2014.
Och ja, kitet finns alltså på Lidl och kostar 44,95€!
 
 

30.12.2013 - Att planera nyår

Aaah, vad skönt med en ny dag och bättre humör! Idag kan ni alltså lugnt komma och säga hallå till mig utan att få en mördarblick som svar ;)
Dagens funderingar går till vad jag skall lägga på mig på nyårsafton imorgon. Skall gå på en 2x30-års fest där dresscoden är mörk kostym. Det betyder klänning (fast t.o.m kjol lär vara tillåtet) för oss tjejer. Har några olika alternativ, men måste nog handla lite nya accessoarer att komplettera med och extra strumbyxor som säkerhet ännu.
 
 
För er som ännu inte vet vad ni skall ha på er så har jag ännu kvar en var av dessa härliga festblåsor i butiken. Den långa i storlek XS och den korta i S.
 

29.12.2013 - bajsdag

Köttade på gymmet i en och en halv timme igår och har nu precis varit ut på en sexa i friska luften, men inget verkar riktigt hjälpa. Svullnadskänslan i kroppen efter allt julfrosseri börjar kanske gå ned, men mitt humör är som en bergochdalbana. Därför håller jag mig på lite avstånd från bloggen också. Känns liksom onödigt att plita ner en massa negativa tankar här. Men hej, hoppas ni har ett fint jullov och njuter av ledigheten i alla fall! :)