30.12.2012 - Sunday Workout

Har inte satt min fot på ett gym sedan i våras och när vädret nu gör det så gott som omöjligt för mig att springa ute (glashalt!) så bestämde jag mig för att det är dags att slå till på ett gymkort. Ringde upp Elin och frågade om hon var taggad att hänga på, så vi drog iväg och pumpade lite muskler i salen istället.
Har faktiskt saknat gymträningen lite grann! Även om jag inte ännu stött på ett gym som kan mäta sig med WSC. Shit, vad jag saknar det gymmet! Bästa någonsin.
 
 

29.12.2012 - Frukost shopping

Medan jag sitter och äter den här klassiskt sena helgfrukosten bläddrar jag i Ellos vår/sommar-katalog som anlänt nån gång under den gångna veckan. Samtidigt märker jag i små flikar i hörnen där jag hittar något jag vill ha. Och herrejestas, det blir en jädrans massa flikar!
Mest är det träningskläderna som intresserar mig, men lite annat har jag också fastnat för. Skall nog ta och lägga in en beställning här i dagarna, så kan jag visa er sen.
 
 

28.12.2012 - Funny Stuff

Även om jobbet går lite segt och halva hjärnan är på jullov ännu så har träningarna dragit igång igen, åtminstone i viss mån. Igår spelade vi en hockeymatch med handbollslaget mot vårt lokala dam-innebandylag. Evenemanget hette BK-46 damer på hal is. Ni kan ju tänka er hur det såg ut! Själv hade jag ett par 3 numror för stora skridskor som jag inte stått på sedan högstadiet. Need I say more..?
 
Den här bilden ger sååå fel bild av hur det egentligen såg ut. Här ser vi ju ut att kunna skrinna till och med! :)
 
Redan idag står nästa evenemang på tur, handbollsmatch mot f.d handbollsdamer. Det vill säga många av mina forna lagkamrater! Kan bli rysligt kul. Men får vi stryk så skäms jag.