30/11 - Go´kväll

Hoppas ni haft en suverän lillajulshelg. Själv har jag bara jobbat och tröstätit godis.Tröstätit för att vi inte kammade hem en endaste euro på lotto. Men det var ju kul att två andra fick njuta av 6 miljoner!
Jag har även passat på att handla lite julklappar åt småttingar, och två läckra väskor åt mig själv. Hittade så sanslöst bra erbjudanden att de blev så gott som gratis.
Ikväll åt vi också tre rätters middag hos svärföräldrarna innan förde vi en försenad lillajulsklapp åt gudsonen.

  
En klapp fint paketerad i Vasabladet.


29/11 - lillajul

Precis som antagligen 5 miljoner andra finländare har jag och sambon precis lämnat in lotto för att vara med och tävla om 6,4 miljoner euro.
Efter sju timmar jobb tidigare idag skall nu resten av kvällen spenderas hemma. Vi har hyrt två filmer och har kvar en hel del godisrester från igår kvar att sluka. En lugn och mysig lilla-julsafton väntar alltså här på "fel" sida av torget..
28/11 - glöggkväll till Idol

Jag har precis kommit från stan med en stor påse fylld med glögg och pepparkakaor. Har bjudit över några av brudarna på Idolkväll, så samtidigt tänkte vi passa på att inleda glöggsäsongen.
Men innan dess skall jag och mannen gå ut på middag. Eftersom föräldrarna skickade en lillajulspeng på posten kan vi ju fira till det lite extra om vi vill. Så tack så mycket för det mamma och pappa.