29.2.2012 - final projectday

Nu checkar jag ut från hotellet och in på Lindex Moss för en sista dag av projektarbete. Pjuh! Har förberett mig på det värsta, så nu kan det bara gå uppåt :)
Är nog inte hemma förrän inatt nångång, så bloggen får vila lite ännu idag. Men vi hörs igen imorgon!
28.2.2012 - sliten från knopp till tå

Slitmåndag!? Hah. Hade jag vetat igår att den här dagen skulle bli så mycket tyngre så hade jag nog bara hållit käft.
Vi har en massa omgöringar att ta itu med, och just nu känns stressen ända ner i magen. Hur sjutton ska vi bli klara i tid?
I wonder.
Men det finns inget jag kan göra åt morgondagen härifrån hotellrummet, så nu ska jag njuta av vårrullarna jag just plockade upp och sedan ta en lång dusch.27.2.2012 - SlitMåndag

Jisses vad fort den här dagen har gått! Jag startade hemifrån vid 6.30 imorse, stegade in på Moss butiken några minuter över 9 (fastnade i värsta trafikstockningarna i Oslo) och har sedan kört på i högsta växel fram till klockan 18.
Vi har kommit väldigt mycket framåt idag, men ändå känns det som om tiden rinner iväg mellan fingrarna på en. Får nog pusha på min grupp att lägga i ännu en växel tills imorgon!
Nu har jag i alla fall checkat in på hotellet och tänker jag lämna jobbet bakom mig för idag. Ska lägga mig i sängen med en bok i ena handen och lite salta kex i den andra.