29.4.2013 - Måndag

Jaha, så var den helgen förbi igen. Har lagt ett litet datorförbud åt mig själv på söndagarna, för att verkligen kunna koppla av ordentligt på enda lediga dagen i veckan och det har faktiskt funkat rätt så bra! Någon liten sneak-peak via telefonen brukar det bli, men i det stora hela lever jag ganska nätisolerat om söndagarna. Då är det förstås extra kul att plöja igenom alla bloggar på måndagen, så arbetsdagen blir lite kortare på det viset också ;)
 
Idag fick en "ny" vårjacka komma ut och luftas. Det är så kul att få plocka fram vårjackorna igen, det känns ju lite grann som att ha på sig nya kläder eftersom de legat nedpackade i vinterförvar och man inte sett dem på så länge! Har så många fina jackor som jag vill hinna gå med så jag hoppas det blir en lång vår, eller många kyliga sommarkvällar i år.
En favorit från Zara.

27.4.2013 - Lördag

Godmorgon godingar! Äntligen lördag igen. Har stämplat in och öppnat butiken för en stund sedan, och väntar nu på att stan skall börja vakna till liv. Hade hoppats på soligt och vårigt väder (som det utlovats), men än så länge ser jag bara gråa moln här utanför... Jaja, hoppas folk har lust att handla lite vårkläder ändå ;)
Själv har jag på mig min nya Hunkydory blus, som ni kanske minns från klädprovningen här om dagen? Den var helt enkelt för härlig för att läggas tillbaka på hyllan!
 

26.4.2013 - Lita Taupe

Har så mycket av dessa i lager, så har gjort ett riktigt kanon-erbjudande åt er på vårens/sommarens populäraste Jeffrey Campbell skor! Inte ett stadigvarande erbjudande dock, så skall du ha ett par uppmanar jag att slå till nu! Klick!