31.7.2013 - For him

De första höstplaggen från Adrian Hammond anlände till butiken idag. Tyvärr kommer jag endast att sälja AH i butiken från och med nu eftersom det gjorts nya säljvillkor och jag inte får sälja märket till Sverige via nätet längre. Att programmera om sidan skulle kosta så pass mycket för mig att jag inte tycker det är värt det, så från och med nu finns de endast i butiken i Ekenäs. Men om någon är intresserad av plagg ni vet att jag har (de kommer upp på DinoDina´s Facebook sida) så är det bara att kontakta mig på info@dinodina.com eller på min privata mail, så fixar vi det! Jag får ju alltså sälja dem inom Finland, så det är inga problem.
 
Här är i alla fall dagens nyheter.
 
 

30.7.2013 - PHAX Swimwear

Tack snälla PHAX Swimwear för den superfina bikinin som anlände i fredags. Den är verkligen ursnygg, och sitter helt perfekt! I love it.
Få se om jag skall hinna få användning av den i sommar mera, men om inte så får den i alla fall följa med till Turkiet om en månad. Och då kommer den att användas flitigt kan jag lova.
 
Bikinin kommer från PHAX Swimwear och finns att köpa här.
 

30.7.2013 - post-summer depression?

Har en period då jag ständigt känner mig så trött, så trött. Är konstant trött i kroppen på grund av våra sommarträningar med handbollen, och knoppen fungerar inte heller mycket bättre för tillfället. Känner att jag nästan kunde sova klockan runt om jag tillät mig. Eller nä, det där stämmer nog inte. Har aldrig varit den som kunnat sova särskilt länge på morgonen..
Kanske det är nån typ av efter-sommaren-depression jag gått in i, nu när vi strax går in i augusti och man kan börja vinka hejdå åt sommaren? Fast i smyg ser jag faktiskt lite fram emot hösten. Soliga höstpromenader, nya mysiga stickatröjor i garderoben och levande ljus om kvällarna. Hur känner ni för att sommaren börjar vara på slutrakan? Najs eller bajs?
 
Just nu på mitt lilla utebord vid butiken.