Det börjar ta sig.

Just nu sitter jag på golvet i en så gott som tom lägenhet. Mitt före detta hem är tömt. I min nya lägenhet börjar allting komma på plats och det ser riktigt lovande ut. Där kommer att bli fint.
Mamma och pappa åkte hem för 3 timmar sedan, så jag har haft tid att plocka fram alla småsaker. Jag måste säga att hur jobbigt det än är att flytta, så har denna flytt gått rätt smärtfritt. Så känner jag i varje fall. Tyngre har det säkert varit för föräldrarna som måstat sitta 11h i bil för att sedan hjälpa bära på en massa grejjer samt borrat och bråkat med väggar, skruvar och golvlister.

Internet kommer troligtvis att komma igång på fredag i min nya lägenhet, så jag återkommer förhoppningsvis då.

Pick & pack

Några dagar har förflutit sedan hemkomsten från Tyskland. Men fortfarande längtar jag tillbaka. Den värsta längtan har kanske lagt sig lite, men kan inte fatta hur mycket det stället påverkade mig. Förstår inte ens varför jag trivdes så bra där.

De senaste dagarna har jag packat och plockat här i lägenheten. Nätterna har jag arbetat. Igår hann jag även med städtalko och firmafest.
Om ca 15min borde mor och far anlända till Vasa. De skall hjälpa mig flytta de stora möblerna. Men innan dess, imorgon på morgonen, skall det läggas laminatgolv i nya lägenheten. Åh, vad mycket finare det skall bli.

Två fenomenala sånger som jag bara älskar är Timbaland ft. Onerepublic - Apologize och Pink - Dear Mr. President. Pinks nya platta har väldigt många geniala låtar. Jag kan bara inte tröttna på dem.

Nu skall jag mumsa i mig några bitar kotzone från inatt. Huj.

Ich liebe Stuttgart.

Oj jisses. Var skall jag börja? För att börja med att ge rätt intryck av vår resa kan jag säga att JAG ÄLSKAR STUTTGART.
Hade ju som jag tidigare nämnt förväntat mig regn hela veckan. Men så var inte fallet. Sol, varmt och fint varenda dag förutom 1 som var halvmulen. Den dagen passade vi på att shoppa.
Redan fredag kväll då vi anlände till Frankfurt, och 2½h senare i Kornwestheim åkte vi in till Stuttgart för en bit mat och för att se oss omkring lite grann.
Lördag morgonen började vi med en länk. Som även visade sig bli den enda på resan. Efter det började svineriet med pommes och andra onyttigheter varenda dag. Några timmar på dagen solade vi på Freibad innan det var dags att åka hemåt och tillreda energifull mat till kvällens matchhjälte. Fort gick tiden innan det var dags för oss att sätta oss på VIP läktarna i hallen för att beskåda matchen och serveras gratis dryck och mat.
Efter matchen på kvällen började vi festligheterna på en krog som sponsrade laget. Vi bekantade oss lite grann med lagkamraterna och tyskan och engelskan flöt på som smort.
Därifrån bar det vidare till andra krogar och andra roliga äventyr.
Söndagen latade vi oss än en gång på Freibad.
Även måndag var soldag + utgång på kvällen i ett tomt Stuttgart.
Tisdagen som var lite sämre shoppade vi loss inne i Stuttgart centrum. Jag är bl.a 8 par skor rikare. Plus lite till. På kvällen hade vi för mening att åka och kika på en LIVE-keikka av ett svenskt band som vi tidigare "raggat upp" i bilen. Vi hittade tråkigt nog aldrig till platsen. Så istället åkte vi in till Ludwigsburg för att käka glass. Slutligen kikade vi på en komedi och sög i oss onyttigheter. Liksom alla andra kvällar.
Onsdag. Soldag igen. En lång sådan som avslut. Via IKEA på mat och sedan hem. Kvällen chillade vi sedan i hemmet med kortspel, champions league final och (surprise surprise) snacks.
Natten blev inte lång. Efter 3 timmars sömn stratade vi iväg mot Frankfurt flygplats för att sedan vänta där i 6h på vårt flyg medan våra snälla husvärdar själva flög hem från Stuttgart.


Det var vårt reseprogram i korthet.
D
etta var absolut en av mina bästa resor NÅGONSIN. Jag väntar redan på att få åka tillbaka.


Männen där är ett kapitel för sig. Hade inte förväntat mig ett sådant utbud på snygga män, men det var helt sjukt. Jag pratar inte normalt snygga nu, utan råsexiga. Ni förstår inte ens.

Foton från resan kommer inom kort in på http://www.pixbox.se/usr_show_id1659_page0_order1.html.
Och foton på mina inköp skall jag publicera här på bloggen. Just give me some time.