30.9.2013 - Can you see me?

Nu är den äntligen ute, videon till Kristas låt Can you see me. En lite annan, men också väldigt verklig sida av henne ni får se i den här videon. Jag är så stolt över henne. Hon har gått igenom ett helvete men ändå lyckats ta sig dit hon är idag. Hon är stark och beundransvärd på alla sätt och vis!
Den här låten har Krista alltså skrivit till sin pappa, som dog då hon bara var 15 år gammal. Jag rekommenderar inte er att se den nu om ni sitter på jobbet, för ni kommer att gråta. Det gör jag. Varenda gång jag hör den. Så se den hemma i lugn och ro.
 
 

30.9.2013 - Badrumsförvaring

Har ett litet tag nu hållit ett halvt öga öppet efter någon typ av korgar att ha i badrummet, där jag kan förvara krämer och sprayer och allt annat som används så gott som dagligen. Vill ju ha dem framme så de är lätt tilgängliga då man behöver dem.
Den här gången behövde jag inte leta långt borta, för dessa fanns ju faktiskt redan i huset. Ibland behöver man bara öppna ögonen lite, så finner man sakerna nämrare än man tror.
 
 
 
Så nu står dessa brevid tvättfatet och ser bra mycket redigare ut än då allting bara stod löst. Den större för hårspray, torrschampo, fuktkrämer etc.
Den lilla för nagellack, hårborste, nagelfil, handkräm och andra mindre grejer.
 
 
Och bara för att höja stämningen i badrummet lite har några doftljus fått flytta in.
 

30.9.2013 - seg måndag

Åh jessus, vilken trögstartad måndag. Seg är bara förnamnet. Sena nätter och sömnbrist förstör mig totalt, får nog ta och hoppa i säng tidigt idag för att få tillbaka min rytm. Annars är det väl kaffet som får sköta jobbet den här dagen. Som tur har jag inga akuta arbetsuppgifter som måste tas itu med på direkten, så den här måndagen får bli en mjukstart inför en förhoppningsvis lite effektivare  fortsättning på veckan.