31/1-10 - en vecka

Jag kom precis att tänka på att det idag är exakt sju dagar tills jag åker iväg till värmen. Ljuva tider hörni. Jag har saknat den här positionen.

31/1-10 - sjukommasex

Det blev ingen tennis idag, som planerat. Ingen BodyStep heller, som var alternativ nummer två. Istället tog jag igen en 40 minuters runda på löpbandet och fortsatte därefter med lite bålträning. Den här gången ökade jag på tempot en aning under de 10 sista minuterna, för att höja pulsen lite grann. Så jag sprang 7,6km istället för de 7 jag vanligtvis brukar hinna med. Nu efteråt grämer det mig lite att jag inte höjde farten tidigare så jag hade hunnit 8km istället.
Nu skall jag smälla i mig en fet jävla omelett. Har inte ätit något förutom frukost idag (och lite kaffe&bulla hos Linn alldeles nyss). Fy skäms. Inte alls bra.


31/1-10 - situation produktiv

Det har varit full fläng i mig idag. Jag har inte ännu kommit utanför dörren, men har varit desto produktivare inom hemmets fyra väggar istället. Jag har vaxat benen, skrivit om modet under 2000-talet, diskat, bytt sängkläder, sneglat på tennisfinalen i Australian Open, skrubbat diskbänkarna i köket... Ja, en hel del alltså. Men ändå känner jag en press att producera.
Besvärlig situation.


Om man inte har någon mikro får man vara lite old-fashion och värma upp vaxet såhär.