31.3.2012 - två års kalas

Som jag sa så fyllde Lykke liten två år idag och ställde till med kalas. Så vi paketerade in en liten gåva och fyllde baksätet med ballonger och körde iväg på kaffe & kaka.
Bildregn varsågod.

31.3.2012 - Ris åt Gina Tricot

Alltså jag måste berätta om min senaste incident med Gina Tricot. Är väldigt besviken och måste ge lite ris åt dem.
Jag beställde ett par byxor och en väst från deras onlineshop för ca 2 veckor sen, och ordern gick iväg som den skulle och pengarna drogs från kontot.
Några dagar senare anlände paketet som väntat. Men i påsen låg endast ett par byxor. Inget annat. Ingen väst. Ingen returlapp. Nada. Så jag gick in på nätsidan för att leta upp ett telefonnummer till kundservicen som jag kunde ringa. Fann inget. Så jag skickade ett mail. Nu har det gått en vecka och har fortfarande inte fått något svar på det.
Eftersom jag inte gillade byxorna och ville sända tillbaka dem (vilket inte var så lätt utan returlapp) så gjorde jag det genom att skriva ett litet brev med i påsen. Där beklagade jag mig över min uteblivna väst och saknaden av svar från deras så kallade kundservice.
Nu går jag och väntar och ser om någon väst är på kommande, eller om några pengar skall trilla tillbaka in på mitt konto. Spännande tider.31.3.2012 - sista mars

Godmorgon!

Har sovit en lång natt och låg o drog mig i sängen en god stund innan jag steg upp imorse, så jag känner mig faktiskt lite mer utvilad än vad jag gjort på länge. Ska bara koka upp lite kaffe och slänga ihop en liten frukost ännu så är jag väl 100% sen.
Planer för dagen? Tjaaaa... Fortsätta packa. Åka upp och gratulera Lykke som fyller två år idag. Räfsa gården. Kanske träna. Ni då?