30.9.2011 - hösten när den är som bäst

Nu har gästerna åkt och jag tänker snart gå och lägga mig. Är så himla sliten!
Tänkte bara visa ett par bilder från promenaden tidigare ikväll. Jag har aldrig känt på maken till fint väder och det störde mig så att jag inte hade kameran med mig, för det var så vackert med alla höstlöv och kvällssolen som lyste på. Haha, känner mig som värsta fjanten som sitter och jomsar om sånt, men det var så fiiint vetni :)
De här bilderna är alltså tagna med telefon, därför är färgerna inte fullt så fina som de hade blivit med G12:an.


Nu hoppar jag i säng. En ny fin dag väntar imorgon och den vill jag inte sova bort!
Godnatt på er.
30.9.2011 - sista september

Yippiii, nu är det helg!
Helt fantastiskt väder ute idag igen, så jag funderar på att gå ut och promenera en sväng innan vi får gäster. Vännerna kommer över på Idol och middag lite senare. Myspys.


30.9.2011 - Frukost

Gaaah, vad trött jag var imorse! Så skönt det ska bli med helg nu. Ska sova ut, njuta av fint väder, spela lite handboll och sånt mysigt.
Men det var inte det som var mitt ärende nu. Jag tänkte visa upp dagens frukost eftersom jag vet att många sliter med just den när det kommer till LCHF. Jag är inte den som orkar stå och fixa ihop nånting extra på morgonen, så då var det här ett väldigt enkelt och gott alternativ, i alla fall för mig.Knäckebrödskiva - 5 kolhydrater
Majonäs - 0 kolhydrater
Skinka - 1 kolhydrat/100g
Ost - 0,1 kolhydrat/100g
+
Ägg

Här har vi alltså en knäckebrödskiva med rikligt med majonäs, skinka och ost. Eftersom de innehåller så lite kolhydrater valde jag att unna mig ett bröd med lågt kolhydratvärde istället. Pålägg får man ösa på hur mycket man vill av, för som ni ser innehåller de inga kolhydrater att snacka om. Ät fast majonäs direkt från tuben om ni känner för, it doesn´t do you any harm!