Viva España!

Nämen, vad är det här för trevlig överraskning? Sol ute, fast de lovat dåligt väder. Det var ju väldigt trevligt. Det får väl bli beachen som gäller idag igen då.

Men först måste jag ju bara nämna gårdagens EM-final. Kul att Spanien tog hem det. Viva España!


Torres. Matchens hjälte.

Ikväll väntar åter igen en live-match i Sandviken. VPS står för underhållningen denna gång.

rulla rulla

Vet ni vad jag gjorde igår. Jag åkte rollerblades. För andra gången i mitt liv!
Vill minnas att jag gjorde ett tafatt försök att behärska denna roliga träningsform någon gång under mina lågstadieår . Men efter det lade jag rullskridskorna på hyllan.
Men igår gjorde jag alltså mitt andra åk, i hopp om att lära mig använda dessa mystiska skor. Även om jag lätt kunde förväxlas med bambi på hal is måste jag väl medge att det gick helt okej. Jag föll ju i alla fall inte. Men någon proffsåkare lär det inte bli av mig. Bromsarna var definitivt den del som skrämde mig mest, och den del jag behärskade sämst. Men ändå lyckades jag ta mig fram de 10-12 kilometrarna som stod på kartan.
Tyvärr hade jag ingen kamera med mig denna gång. Var är den då man behöv den? För det här var nog ett äkta Kodak moment. Men nästa gång skall jag ha med den, jag lovar.

Vilken söndag

Äntligen söndag! Och vilken söndag sedan. För det första betyder det två lediga dagar för mig. Sedan börjar mina tunga arbetsnätter på 4 nätter i veckan. För mig känns 4 nätter som väldigt mycket, men då jag säger högt att jag har 3 dagar ledigt i veckan låter det som om mitt jobb vore en dans på rosor och väldigt chill. Men så är det förstås inte.

För det andra har mannen hemmamatch idag. Efter matchuppehållet skall det bli väldigt kul att gå på match igen. Det känns som om det var ett tag sedan.

Och för det tredje är det EM-final idag. Det enda tråkiga med det är att EM sedan är över... Matchen skall troligtvis skådas hos gusonen med familj även denna gång.


Så här söt var lillskruttet senast jag hälsade på.