Godmorgon från Stockholm

Skönt att få vakna upp i ett soligt Sthlm och slå på Vakna med The Voice! på kanal5.


Skall strax äta frukost, ta en dusch och spackla upp mig innan jag åker in mot centrum.
Kl.12 har jag lunchdejt med mina forna arbetskamrater på Pause, men förövrigt är det mestadels shopping som gäller. Jag skall inte gå nära H&M eller annan butik som man kan hitta där hemma. Idag gäller Monki, Mango, GT, Top Shop, Urban Outfitters etc.
Ikväll skall jag träffa en tjej och plocka upp mina (blivande) Cheap Monday jeans som jag köpte via Blocket.
Därefter eventuellt gå på afterwork och hälsa på en bekant som spelar skivor på Nordic Light Hotel.

Det här blir en toppendag i Stockholm.

(Ett svar på L:s kommentar; Det kommer ingen extra avgift på 122$, där är en frakt-/tullavgift på 30$ inräknad. Beställde även min förra bikini därifrån, och det är den slutgiltiga summan de anger där.)

tråkiga finlandsfärja

Jag har alltid sett patetiskt på de där som står vid internetmaskinerna på färjan. Nu står jag här själv. Men det är ju så fruktansvärt tråkigt på en dagsbåt (nattbåt också) att jag inte har något annat val.
Tågresan imorse gick ganska enkelt då jag hade en vacker man som sällskap. På båten köpte jag sedan ganska fort en hytt åt mig och somnade på ett ögonblick.
Vad annat har jag gjort här? Beundrat fotbollsmän från Lahti samt ett par svenska lag... Här slårdagsbåten nattbåten. Inga jobbiga fyllon. Fast det stod i.o.f.s en finne i karaokebaren och tjöt då jag nyss passerade.
En stor och njutningsfull tallrik mat har jag även fått i mig. Sedan har jag sovit. Och sovit. Och sovit. Och handlat lite kosmetik och godis i TaxFree.
Ett par timmar kvar nu bara, sedan är jag åter i en av världens finaste städer; Stockholm.

Må väl och ha en bra dag.

Off to Sweden

Två dagar i Karis har varit perfekt. Skulle verkligen inte ha lust att bo här i det här skedet av mitt liv, men visst är det skönt att hälsa på familjen ibland. Jag har haft gott om sysselsättning, så tiden har gått undan lite för fort. Tråkigt att jag inte hann och hälsa på morfar, farmor och lite andra släktingar bara, för nu lär det dröja till maj innan jag söker mig neråt nästa gång. Då för att delta i ute-FM i handboll.

Har försökt mobilblogga ett par gånger, för att på så vis kunna ge lite Sverige-rapporter. Men det fungerar inte. Vet inte vad jag gör fel. Så det finns risk för en död helg.
Nu skall jag försöka gå i säng snart för att orka upp då klockan ringer 06 imorgon bitti. Hur jag skall uthärda en dagstur på Finlandsfärjan vet jag sedan inte. Tack och lov för TaxFree och mp3-spelare.

Ciao.