31.3.2013 - Show pics

Jamen se här. Hittade några bilder på Västra Nylands webbsidor från showen, där mina modeller var med.
 
 
Först ut här har vi vackra Sonja, klädd i den härliga Claxton blusen och boyfriend jeansen från Hunkydory.
På bilden i mitten bär hon den nya paljettklänningen från Dry Lake och en härlig kuvertväska i skinn från Hunkydory.
Sist är det Anita i en annan tjusig nyinkomling från Dry Lake.
 
 
Och här har vi Rony som går i t-shirt, stickad tröja och tygbyxor med hängslar från Adrian Hammond på första bilden. På den andra bär han den här skjortan från Garcia och röda chinos från Cheap Monday.
 
* Alla bilder i inlägget är tagna av Christoffer Ryhänen/Västra Nyland.
 
 

31.3.2014 - måndag igen

Då var det en ny vecka igång igen och imorgon går vi redan in i april.  Jag har nyss lastat ur bilen och packat upp efter showen i helgen, gjort några tilläggsbeställningar på slutsålda storlekar och packat helgens beställningar. Showen gick förresten bra! Lägger upp bilder här senare i veckan ifall jag lyckas komma över några. Men kan i alla fall bjuda på en som jag lyckades knäppa på mina modeller Bella och Anita, när de bar de nya fina Dry Lake klänningarna i fest ingången.


Enda dåliga med showen var att jag kom hem med en skinnväska nedklottad med läppstift. Nån som har tips på hur jag får bort det utan att förstöra väskan!? Väskan är i ljust, jätte fint skinn. Skulle inte vara hela världen om det var en 20euros topp, men när det är en 200euros väska så känns det lite trist.


30.3.2014 - showtime

Efter en god ägg-bacon-champinjon frukost och ett avsnitt Vikings (mm, ny serie igen när alla andra har säsongspaus) pluggade jag färskaste avsnittet SNAKK i öronen och begav mig ut på en länk. Och jösses, vilket perfekt länk-sällskap! Inte bara för att dinodina.com var sponsor i veckans avsnitt, men det är så himla intressant att lyssna på dessa tjejer. Vet inte om det är för att jag känner dem båda personligen, eller om det helt enkelt är så att de för så rysligt intressanta diskussioner? Jag har liksom aldrig fastnat för nån annan podd (har i ärlighetens namn inte gett så många en ärlig chans heller) tidigare. Men den här, den gillar jag! Nu kan jag inte länka till avsnittet från iPaden, men jag uppdaterar inlägget senare med länk var ni kan hitta det. Om ni nu möjligtvis kan ha missat det? För nu måste jag åka iväg till showlokalen. It's showtime!