planeringsmöte med kokosboll och kaffe

Har precis kommit hem från en runda på stan med chicksen.
Vi började dagen med en sen lunch på skolans restaurang. Idag bjöds det på kyckling. Very naminami.
Efter lunchen sprang jag in på invalidtoaletten och klippte den blivande mammans hår. Hon var desperat.
Härifrån styrde vi vårt mäktiga åk mot centrum. Den numera dagliga visiten på Görans café gjordes idag mumsandes på en kokosboll och kaffe. Fredagsbakelse är ett måste.
Vårt enda samtalsämne just nu kretsar kring nästa veckas festligheter. Egen liten glöggrunda är inplanerad på onsdag för att sedan slå stort på lördag då min törstigaste vän någonsin firar sin födelsedag med glamourparty. En äkta girls night out skall det bli. Då skall ni få se på heta brudar. Hemma skall vi äta prinsesstårta, dricka bubbel och känna oss flickiga i våra fina festblåsor. Sedan skall vi ta oss till stan för att mingla runt i Vasas nattliv. En riktig krogrunda med SKY, Royal och Fontana som destinationer.
På själva födelsedagen, på tisdag, blir det förstås tårtkalas på Görans.
Jag kan bara inte vänta till nästa vecka. Jag vill att den skall vara här nu - heti.

Jag älskar mina nya vanor. Vi spenderar mera tid än någonsin tillsammans med flickorna. I fucking love it. I love them. 
Vem behöver män?
I do... 

          Sommarens härligaste;Ålandshelg med girlsen
            
              Partyeliten.
         


Fånar oss på O'Malleys.
(Bilder stulna från pixbox)

mission

Imorgon går ansökningstiden på ett specifikt stipendie ut. Jag håller på att fylla i en ansökan för klassens del. Till vår klassresa i mars.  Jag kan säga redan nu att vi inte kommer att beviljas något stipendie. Exakta planer krävs. Vi vet inte ens datum för utresa.

Så jag tror jag går tillbaka till min tidigare kvällssysselsättning. Prison Break. Michael Scofield kan förresten slänga sig i väggen (sagt med stor sarkasm). Lincoln Burrows is the shit. Yummie.

Godnatt på er.

vad gör man?

När man på morgonen snabbt kastar ihop en packning med duschgrejer och rena kläder för resten av dagen och märker att man glömt hälften då man är på väg mot gymmet. Duschkrämer, fuktkrämer och RENA TROSOR finns inte med i kassen. (Vad har jag egentligen packat med mig?)
Vad gör man då? Åker tillbaka hem och hämtar grejerna? Nope.
Lägger på sig sina svettiga trosor efter duschen? Inte en chans.
Man kör helt enkelt utan. Drar på sig strumpbyxorna och leker att allt är som vanligt. Men ler inombords sådär fånigt medan man luftar behagen. Ansiktet stramar och kliar, men man sminkar över torrheten och leker att man mår toppen.
Så sköter man ett litet problem med bravur.