29.11.2013 - att julpynta

Rotade fram lite jupynt igår kväll för att börja fixa huset i julstämning. Det mesta som låg i julpyntslådan var dock ganska "tacky", så det blev sist och slutligen inte så mycket pyntat. Hos mig är det bara guld, silver och vitt som kommer in. Haha! Men lite silverpärlor fick pryda ljusfatet på vardagsrumsbordet i alla fall... Måste handla nya adventsstakar till fönstren också eftersom ingen av de som fanns fungerade.
 
 
Börjar förresten ha allting under kontroll inför morgondagens pop-up butik. Roadade ett lass med kläder i onsdags och nu ligger det sista i bilen och väntar. Skall åka och ställa igång så mycket jag hinner redan ikväll. Sedan får jag hoppas jag hinner med det sista imorgon bitti, om det är något som blir ogjort.
 

28.11.2013 - TÄVLING

Länge sedan jag haft någon rolig tävling här på bloggen, så nu tänkte jag sprida lite lilla-juls glädje genom att lotta ut ett litet smink kit som kommer att passa perfekt till jul- & nyårsfesterna!
Så vad skall ni göra för att kunna vinna detta?
 
1. Gilla Lifestyle Stories på Facebook såklart.
2. Kommentera här i kommentarsfältet att du deltar (glöm inte fylla i e-mail adressen)
 
 
Drar en vinnare på lillajulsafton. Så ni kan vara med och tävla fram tills kl.20 på lördag (30/11) kväll.
 

28.11.2013 - Budget tips

Är helt head-over-heels-förälskad i den här Boy Bag modellen från Chanel, men tyvärr ligger den lite utanför min prisklass... Hittade dock ett riktigt bra budget alternativ på väskan via Victoria Törnegrens blogg. Den var faktiskt ganska förbannat snygg den här kopian också.
Eller vad tycker ni, inte illa för 70 bucks va?