valborgsfirande.

nepp, inget firande det här året heller för min del.
Nu skall jag börja dra mig mot en hemmafest för att sedan fortsätta till jobbet. Kl. 20-04 skall ja servera drinkar åt alla vapp-firare.
Sedan skall jag få sova ca 5h innan jag skall tillbaka på jobb kl.11-20. Money talks.
Hade planerat att gå på vappmiddag, men det blev inget av det.  Kanske lika bra att slippa pröjsa 25 euro för lite mat och vin.
Men tyvärr får jag även skippa invigningen av finklänning för i år. Hade sett fram emot att få bära min fina studentklänning igen.  Mössan struntar jag dock i, den har inte prytt mitt huvud sedan studentdagen.

Annat jag glömt.

Imagefotograferingen vi hade i skolan på vintern någon gång har jag totalt glömt bort. Men nu finns några bilder publicerade på http://www.pixbox.se/alb_show_id215716_page0.html tillsammasns med några andra från tidigare arbeten.

 Bilden som publicerades i Vasabladet.

Attans, vad skönt.

Showen är över. Finito. Vilken skön känsla.
Dagen började åter igen tidigt, men vi tog 1h längre sovmorgon. Vi inledde med en lite medelmåttig show där volymen var lite för låg, vilket även betyder mindre känsla i showen.
Andra showen var dock galet lyckad. Allt funkade perfekt. Musiken, koreorafin och attityden. Väldigt lättande att avsluta det hela med så fin show. Det lämnade en bra eftersmak efter allt hårt jobb.
Ikväll skall vi ännu skåla på SKY med ett glas champagne.


        

Mer bilder finns på http://www.pixbox.se/alb_show_id371224_page0.html