31.7.2012 - Body movin´

Har precis varit ut på en lugn 45-minuters joggrunda. Glömde stretcha igår efter hopp- och löpträningen, så idag är benen styva som två pinnar. Men kanske den här joggrundan och lite stretch på det gör susen.
 
Hur går det med er träning, får ni nånting gjort såhär under sommarmånaderna?
 
dagens träningsstass.
 
 

 

31.7.2012 - armbling från Michael Kors

Finally! Idag hämtade jag äntligen ut klockan jag beställde för flera veckor sedan. Hade nästan glömt bort att jag beställt den, det börjar vara så länge sen.
Ni minns kanske att jag funderade över vilken jag skulle välja, och det blev den högra till slut. Den är galet fin och var absolut värd att vänta på, men jag blev faktiskt lite besviken på Klockia eftersom det stod att leveranstiden skulle vara 3-5 arbetsdagar och det nu gått typ 3 veckor... Men fick i alla fall ett vänligt mail där det stod att det tyvärr skulle dröja lite, så hälften förlåtet! ;)
 
Klockan kommer från Michael Kors och modellen heter MK5055.
 
 
 
 

31.7.2012 - sista juli

Gaaah, sista juli! Ångest! Nu är ju sommaren snart slut... Nå okej, inte riktigt ännu. Men kan inte säga att jag fått nog av sommaren för i år för det känns ju som om den aldrig riktigt började liksom.
 
Anyways. Är hemma en sväng för att äta och hämta lite mer grejer till lagret. Har varit där och putsat upp och försökt få igång internet, men det vill fan inte samarbeta. Har jag sagt att jag hatar teknik!? Får väl åka tillbaka och strida lite till innan jag ringer nån som kan :)
 
dagens hälsolunch.