stress i luften

Det luktar stress i luften här på jobbet. Från olika hörn hörs med jämna mellanrum fula svordomar och folk suckar högt. Det är inte alltid lätt att jobba på en tidning.

After work drinken blir kanske av redan ikväll. Vi får se hur sent det går här. Själv är jag inte alls klädd för det, är rätt underklädd faktiskt. För enligt planen skulle vi ju ta den först imorgon. Som tur har vi ett moderum fyllt med fina skor i numrorna 37-38;)

oh, sunny day

Som jag väntat på den här dagen. En solig och kylig höstdag.  Dagar som den här förstår jag inte hur någon kan vara självdestruktiv, på dåligt humör eller irriterad.
För mig finns det inte ett enda problem i världen idag. 
Inte ens att skorna jag har på mig är 1 nummer för stora.

Idag går novembernumret av Pause till tryck. För några dagar sedan gick Moore. Det kan vara en orsak till att jag sitter ensam nere i källaren än så länge. De flesta har suttit här några nätter i rad nu och slitit ända fram till 5 på morgonen ibland. Vissa har crashat på sofforna några timmar, för att sedan stiga upp och fortsätta arbeta. 
Igår när jag kom in stod det ett brinnande ljus på bordet, från kvällen innan. Så trötta är de här stackrarna,att de inte kommer ihåg att släcka ljusen. 
Idag möttes jag av musik, men en tom lokal. Någon har glömt att stänga musiken den här gången. Fast de "bara" satt här till 02 igår.

Kan ni sluta?

 
Kan Jessica Alba sluta vara så söt, snygg, sexig, tränad och helt enkelt perfekt?

 
Kan Victoria Beckham sluta vara så uppiffad och chic hela tiden?

 
Kan Eva Longoria sluta vara så liten och fit?


            Ge mig dessa egenskaper. För guds skull.Jag har just blivit bjuden på en god lasagne av min snälla sambo. Gott med lite ordentlig middag istället för smörgåsar, för omväxlings skull.

                       


Idag har det varit läsarrekord här på bloggen. Både antalet unika besökare, och totala antalet sidvisningar. Huippu.
Dessutom har ni blivit ganska duktiga med att kommentera. Keep up the good work.