28.2.2011 - Godagens måndag

Vi har haft ett riktigt fint och vårigt väder här i Elverum idag. Jag plockade till och med fram cykeln och trampade till jobbet! Men nu får man verkligen passa sig för fallande snö från taken, så ta det försiktigt när ni rör er utomhus hörni.
Efter jobbet drog vi iväg och tog en närmare titt på lägenheten vi eventuellt skall flytta in i. Det är ännu inte helt hundra att vi får den, men det borde klarna i slutet av veckan. Jag hoppas verkligen det löser sig nu, för den här lägenheten skulle vara ett kap. Det är en gammal stockstuga pch ser egentligen ut som en fjällstuga inuti (trä, trä, trä överallt -vilket jag inte är helt förtjust i), men jag tror man kan få det riktigt mysigt där med rätt inredning. Stroleken, hyran och läget är däremot fantastiska. 104 kvadrat, 150 euro mindre i hyra och 800m till jobbet. Bingo!
27.2.2011 - Läderjackan åkte fram

När mätaren endast visar ett par minusgrader var jag inte sen med att plocka fram skinnpajen. Snart snart snart får den åka fram på riktigt! I övrigt en mycket söndagsvänlig klädsel.
Och kolla in luggen sen då! Hur lång har inte den blivit!? Vet inte riktigt vad jag skall ta mig till med den nu, eller håret överlag. Funderar på att lägga i en mörk toning. Har ju inte rört mitt hår med en färgtub på fyra år nu, så något nytt skulle ju kanske vara spännande?27.2.2011 - Söndag

Kickstartade den här söndagen med 10km löpning (56:35min) och laddar nu om batterierna med makaronilåda rester från i fredags.
Senare idag skall vi iväg och kika på handboll och kanske spela ett parti Ticket to Ride. Inte riktigt några krävande aktiviteter med andra ord.Träningstights från Röhnisch, topp från Nike och huppare från H&M.