köpt och knåpat

image314
I eftermiddag gick jag en sväng till H&M för att kolla på de nya t-shirtsen från Fashion Against AIDS kollektionen. Jag tyckte att Good Charlotte´s design var den finaste. Den jag kunde tänka mig köpa.
Men jag köpte ingen.

Istället köpte jag ett par träningsbyxor.
Dessutom hittade jag en supersnygg kjol på -70%. Gillade dock inte längden på den, så jag fixade till den lite för hand då jag kom hem.
image315
Jag tycker den blev mycket finare efter lite omstrukturering. Jag älskar den. Vad säger ni? Före eller efter?

Ett steg längre på vägen.

Efter dagens samtal med min handledare känns hela lärdomsprovs-situationen lite bättre. Jag har mitt tema på det klara. Nu gäller det bara att bolla lite idéer och komma fram till vilken/vilka mina huvudfrågor skall vara. Jag väntar verkligen på att få komma igång med arbetet. Och nu när jag vet var jag skall börja borde det inte vara så svårt längre.
Men att börja med lärdomsprovet betyder också att jag är ett steg närmare utbildningens slut. Alltså också ett steg djupare i ångesten över framtiden. Tujtuj.

Nu skall jag se på det inbandade avsnittet av VELVET. Ett 10-delars modeprogram som började igår.
Under tiden kan ni skåda på denna fenomenala video. Vill ni kan ni ju också lyssna, för låten är fantastisk den också.


P.S  Tack Mia för hjälpen med uppladdning!

Godmorgon.

Hade övernattningsparty med två pärlor inatt. Är bara hem en sväng och duschar. Skall alldeles strax ta mig till restaurang Alexander för att äta en kombinerad frukost/lunch. Sedan skall jag GÅ till min egen skola (fatta hur långt det är, den är ute i käpphelvetet) för ett möte med min lärare. Jag har väntat på det här mötet. Hoppas det ger mig en spark i rätt riktning.

Hör av mig senare. Ciao så länge.