31.8.2010 - Tennis

Det blev ingen tennis för oss igår eftersom plan tyvärr var upptagen. Men vi tog nya tag idag och gjorde ett nytt försök. Upptaget igen...Men den snälla fafan som spela där med sina barnbarn var ändå vänlig och gav oss 20 minuter. Och vet ni, det räckte gott och väl för att inte ha en torr fläck kvar på kläderna! Eller tjaaa, det fanns väl inte så mycket kläder som kunde hållas torra heller. Så här såg min spel-outfit ut.Glömde självklart att ta med mig ett par träningsshorts, så jag köpte dom här tjusiga nere på Adidas-butiken i centrum.

30.8.2010 - Från min plats under parasollet
Så här har jag suttit placerad största delen av dagen idag. Under parasollet, med bilringarna bekvämt placerade på magen, en dricka i ena handen och boken i andra. Det har varit betydligt svalare än att ligga rakt under den brännheta solen. Därför har det endast blivit ett par fjuttiga dopp i havet idag också.
Nu skall jag strax gå och väcka pappa som ligger och vilar på rummet (själv sitter jag nere i receptionen och bloggar), så sticker vi iväg och spelar lite tennis sen. Om vi klarar av det i den här värmen. Men temperaturen börjar småningom sjunka mot 25, så det skall väl gå vägen.30.8.2010 - Godmorgon!

Vi har precis varit och ätit frukost och skall nu småningom börja röra på oss mot stranden. Det blir en dag i skuggan för mig idag, känner mig lite öm i huden från igår. Skynda att älska av Alex Schulman får stå för dagens underhållning under parasollet.